Kelebihan Sambal Hitam Tok Ma #Original dari Pahang:
.
1. Tahan lama lebih dari 30 hari selepas dibuka, pastikan ambil dengan sudu bersih dan simpan dalam tupperware dengan penutup yang ketat pada suhu bilik.
.
2. Sambal kering berminyak dan tidak terlalu cair sedap dimakan.Kalau nak travel mudah untuk dibawa dan tak perlu panaskan hanya makan begitu saja dengan apa2 menu yg anda inginkan.
.
3. Sambal boleh dimakan begitu sahaja atau makan dengan nasi panas, roti, mee,spaghetti, bihun ataupun biskut dan lain2. Ikut suka tekak dan selera masing2.
RAMUAN & BAHAN2 :
Ikan bilis , Cili , Bawang Besar ,Belimbing Buluh (bahan utama) , Minyak Sawit , Garam & Gula (Bahan2 berkualiti)
" Sambal TERBAIK , kualiti TERHEBAT "
Resepi #sambalhitam turun temurun dari Pahang
Harga Asal : RM 30 untuk 1 botol (150 gram)
Harga Terkini : RM 15 untuk 1 botol (150 gram)
Tiada ulasan:
Catat Ulasan